22 views 3 mins 0 kommentarer

MODELLANPASSAD BILINREDNING

i Tips
mars 17, 2023

En modellanpassad och skräddarsydd bilinredning till din transport- eller servicebil, oavsett bilmodell eller vilka behov du har som yrkesproffs, ger dig ordning, struktur, effektivitet och säkerhet i ditt yrkesliv.

VÄLDESIGNAD BILINREDNING
Bilinredning är så oändligt mycket mer än bara några öppna hyllor i lastutrymmet. Det finns väldesignade system som består av dubbelgolv, steghållare, grundstommar, utdragslådor, öppna arbetsbänkar, verktygstavlor och mycket mer. Läs mer på bilutrustningen.eu.

Du kan enkelt beställa själv online och även montera på egen hand. Behöver du inreda din släpvagn? Jo, det är sant – det går precis lika bra att montera bilinredning i en släpvagn!

SKRÄDDARSY EFTER BEHOV

Fundera över just dina behov och vad som behövs för att underlätta i ditt arbete och i din vardag. Det är också väldigt viktigt att se över vilken slags last som kommer att fraktas för att kunna garantera den allra högsta säkerheten. Här är det viktigt att tänka över såväl den ordinarie verktygsuppsättningen som tillfällig last av olika slag.
Jämför gärna produkter och priser, dock är det ju som så att med god kvalitet behöver du inte byta ut allt om några år.

Väljer du kvalitetsinredning säkerställer du såväl säkerhet som hållbarhet.

Tänk noga igenom vilka dina behov är och ta gärna hjälp av specialister för råd och vägledning för att få ut det bästa möjliga av ditt fordon.

ORDNING OCH SÄKERHET

Smarta och flexibla bilinredningar ger ordning, struktur och säkerhet i transportbilen. Du får lätt en snabb överblick vilket effektiviserar ditt arbete. Med ett väl genomtänkt organiseringssystem maximerar du transportbilens- eller servicebilens kapacitet.
En stor favorit är lådmodulen, då de snabbt skapar ordning och reda i bilen med dessa. Genom att sedan märka upp lådorna hittar du snabbt det du söker.
Verktygstavlor och olika infästningar kompletterar bra den dolda förvaringen i lådor och plastbackar – nu kommer du enkelt och snabbt åt de mest använda verktygen!